Νέα - Σεμινάρια

TEAM ROLL - Ημερίδα Συνεργατών στη Ρόδο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε η Team Roll με τη Δόμηση Ρόδου για τους πελάτες της, κατασκευαστές αλουμινίου στη Ρόδο, σε συνεργασία με τη Somfy, στρατηγικό συνεργάτη της εταιρίας. Η Team Roll, που ολοκλήρωσε ήδη έναν κύκλο παραγωγής 100.000 ρολών, πιστεύει στη δύναμη των σχέσεων, αλλά και στην εξειδίκευση, αφού το αντικείμενο της είναι ένα και μόνο - η κατασκευή ρολών.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στις 18.00, στο Mediteranean Hotel στη Ρόδο. Έγινε προσέγγιση ειδικών θεμάτων - και ακολούθως συζήτηση πάνω σ' αυτά - όπως η ποιότητα των συστημάτων ρολών, οι τεχνικές μετρήσεις προδιαγραφών που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία σε πάνω από 600 τύπους ρολών, όλες οι εξελίξεις γύρω από τους αυτοματισμούς και τον εύκολο προγραμματισμό τους από τους επαγγελματίες κ.ά.

Η ενημέρωση έγινε σε τρεις ενότητες από τον κ. Αντώνη Δημητρίου, υπεύθυνο εκπαιδεύσεων της εταιρίας SOMFY, τον κ. Γιώργο Ρουκουνάκη, Γενικό Διευθυντή της Team Roll , τον Κ.Παπαγρηγορίου Αλέξη Γενικό Διευθυντή της Δόμηση Ρόδου και τον κ. Σωκράτη Ξανθόπουλο, Γενικό Διευθυντή της Energy Line.

Η θεματολογία αφορούσε:

Somfy -> αυτοματισμοί - συστήματα και εγκατάσταση
Team Roll -> εξελίξεις γύρω από τα συστήματα ρολών, μετρήσεις, CE, οδηγίες τοποθέτησης και συντήρησης, πλεονεκτήματα και υποστήριξη
Energy Line -> marketing και επικοινωνία ή αλλιώς ''πώς οι πελάτες θα ζητούν τα προϊόντα μας''

Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με εξαιρετικό κρασί και δείπνο μετά μουσικής, γιατί όπως πάντα, η Team Roll και οι συνεργάτες της συνδυάζουν "το τερπνόν μετά του ωφελίμου".

tn rodos

 

Συνεργαζόμενοι Φορείς

TUV inkal
seka enosi nikaias

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:30-16:30
Σαββατοκύριακο: Κλειστά [Τεχνική Υποστήριξη]

logo 40x207

Λεωφ. Τατοϊου 236, 13671 Αχαρνές
Τ: 210 6209741
F: 210 6252 051
e-mail: [email protected]

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

Όνομα(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Μήνυμα
Invalid Input

Captcha(*)
Captcha
Invalid Input

Close Panel

Είσοδος Μελών