Νέα - Σεμινάρια

Η Team Roll πάντα μέσα στα γεγονότα του κλάδου

Η εταιρεία TEAM ROLL, ρολά ασφαλείας & γκαραζόπορτες, πιστή στο μήνυμα της «Δημιουργούμε σχέσεις», συμμετέχει δυναμικά στα γεγονότα του κλάδου,

  • στην 11η κλαδική έκθεση ''Ελληνικό Αλουμίνιο'' 2013
  • στο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου για το 2013

πιο συγκεκριμένα,

Η Team Roll συμμετέχει στην 11η κλαδική έκθεση ''Ελληνικό Αλουμίνιο'' 2013, που πραγματοποιείται από 18 έως 21 Απριλίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και διοργανώνεται από την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου σε συνεργασία με την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων ROTA. Σας περιμένει στο Hall 2, Διάδρομος Δ, περίπτερο 12.

Με την παρουσία της στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΚΑ, η Team Roll εγκαινιάζει τη συμμετοχή της ως Χορηγός στο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου για το 2013 και ενισχύει την εταιρική κοινωνική της ευθύνη, συμβάλλοντας στην προσπάθεια του ΣΕΚΑ για ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος, συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, προϋποθέσεις απαραίτητες για το μέλλον στις μέρες μας.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Cosmos Club, στον Κολωνό, έξω από τα καθιερωμένα, στο πλαίσιο του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 κοινωνικού σκοπού, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης. Η εταιρεία συμμετείχε στο τουρνουά με την ομάδα «Ασυγκράτητοι», φτάνοντας μέχρι το μικρό τελικό, με πολύ καλή εμφάνιση σε όλα τα παιχνίδια. Η τελετή λήξης έγινε στις 10 Μαρτίου με την απονομή αναμνηστικών κυπέλλων και μεταλλίων από τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.

Κοπή πίτας 2013

 

Συνεργαζόμενοι Φορείς

TUV inkal
seka enosi nikaias

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:30-16:30
Σαββατοκύριακο: Κλειστά [Τεχνική Υποστήριξη]

logo 40x207

Λεωφ. Τατοϊου 236, 13671 Αχαρνές
Τ: 210 6209741
F: 210 6252 051
e-mail: [email protected]

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

Όνομα(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Μήνυμα
Invalid Input

Captcha(*)
Captcha
Invalid Input

Close Panel

Είσοδος Μελών